Lamelirani elementi


Lamelirani elementi za stolariju, izrađuju se od drveta četinara Jela i Smreka, lijepljeni su D4 ljepilom „RAKOL“

Rezana građa


Daska 24 mm, 30 mm, 48 mm, daska 24 mm ČPČ i 48 mm ČPČ, grede raznih dimenzija

Građevinska stolarija


Štokovi se izrađuju od lameliranih ploča. Okov čini brava sa ključem, šarke, diht guma.

O nama

Preduzeće '' GOD '' d.o.o. osnovano je 30.08.2007. godine u Zvorniku. Osnivač preduzeća je gospodin Goran Đurić koji je sa porodicom stekao dugogodišnje iskustvo u drvoprerađivačkoj industriji. Osnovna djelatnost je proizvodnja građevinske stolarije i elemenata za stolariju. U maju 2011. godine su izgrađeni novi objekti i započeta je proizvodnja rezane građe.

Uprava preduzeća kao i proizvodni pogoni smješteni su na periferiji Zvornika u mjestu Čelopek (magistralni put Zvornik-Bijeljina) na površini od 9.000 m2.

Proizvodni pogon sadrži tri hale za proizvodnju elemenata za stolariju, građevinske stolarije i rezane građe koje zauzimaju površinu od 2.850 m2. U krugu preduzeća  nalaze se i dvije sušare za sušenje rezane građe ukupnog kapaciteta oko 110 m3.

Raspolažemo provjerenom opremom renomiranih proizvođača iz Njemačke ( ''MICHAEL WEINING'', ''OKOM'', ''HESS PRESSEN'', ''KOLLE''.....), Italije ( ''OMEGA'', ''SCM GROUP''....) i Slovenije ( '' STROJ LES'', ''MOST-RAKEK'', ''LESPOJ''....).

Naše poslovanje smo prilagodili međunarodnom sistemu kvaliteta ISO 9001:2008, a sve u cilju pružanja vrhunskog proizvoda kupcima na domaćem i inostranom tržištu.

70% ukupne prodaje proizvoda čini izvoz i to u sledeće zemlje: Italija, Njemačka, Austrija, Mađarska, Srbija, Crna Gora, Hrvatska...

U budućnosti planiramo proširenje proizvodnje i izgradnju novih objekata.

Hvala na interesovanju i nadamo se budućoj saradnji !